The Nerd Shepherd

Sweet Tooth Seizoen 2: Een nieuw avontuur begint op 27 april 2023

De langverwachte teaser trailer van seizoen 2 van Sweet Tooth is eindelijk uit en fans van de DC-stripboekadaptatie worden opnieuw verwend met een spannend avontuur. De serie zal op donderdag 27 april 2023 terugkeren op Netflix en kijkers kunnen meer verwachten van het hartverwarmende en actievolle verhaal dat het eerste seizoen tot zo’n groot succes maakte.

De cast van Sweet Tooth bestaat uit een getalenteerde groep acteurs. Christian Convery speelt de lieve Gus, een hybride die op zoek gaat naar zijn plaats in een wereld waarin mensen en dier-menselijke hybriden samenleven. Nonso Anozie speelt Jepperd, een voormalige American Football-speler die Gus mentor en beschermer wordt. Adeel Akhtar speelt Dr. Singh, een wetenschapper die werkt aan het vinden van een geneesmiddel voor het virus dat de wereld heeft verwoest.

In seizoen 2 worden Gus en zijn mede-hybriden gevangengehouden door Generaal Abbot, gespeeld door Neil Sandilands, en zijn Last Men. Abbot is vastbesloten om een geneesmiddel te vinden voor het virus, zelfs als hij hiervoor kinderen moet gebruiken als proefpersonen. Gus stemt ermee in om Dr. Singh te helpen in ruil voor zijn vrijheid en die van zijn vrienden, wat leidt tot een duistere reis naar zijn oorsprong en de rol van zijn moeder in de gebeurtenissen die leidden tot The Great Crumble.

Intussen bundelen Jepperd en Aimee Eden, gespeeld door Dania Ramirez, hun krachten om de hybriden te bevrijden, maar hun partnerschap wordt op de proef gesteld wanneer Jepperds geheimen aan het licht komen. Terwijl het verleden het heden bedreigt en de mogelijkheid tot verlossing in de balans hangt, moet Gus met zijn gevonden familie het opnemen tegen Abbot en de kwaadaardige krachten die hen willen vernietigen.

Sweet Tooth is gebaseerd op de DC-stripboekserie van Jeff Lemire en is geproduceerd door een getalenteerd team, waaronder Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen