The Nerd Shepherd

Star Wars Rebels personages blijven populair in live-action: Wat betekent de terugkeer van Zeb Orrelios voor de toekomst van Star Wars?

Een geliefd personage uit de animatieserie Star Wars Rebels heeft zijn debuut gemaakt in live-action in seizoen 3, aflevering 5 van The Mandalorian. Zeb Orrelios, bij velen bekend gewoon als Zeb, verscheen vroeg in de aflevering en sprak met het personage van Paul Sun-Hyung Lee in een saloon op een basis van de New Republic. Het terugkeren van Zeb in The Mandalorian bevestigt dat hij nog steeds volop in leven is in het Star Wars-universum en dat hij zich dus heeft aangesloten bij de New Republic.

De aftiteling van de aflevering bevestigde dat Zeb gespeeld werd door Steve Blum, de stemacteur die hem in Rebels heeft ingesproken. Dit opwindende nieuws heeft bij veel fans de vraag opgeroepen of dit een teken kan zijn van een grotere comeback voor het personage in de toekomst en of er mogelijk nog meer personages uit de animatieserie hun opwachting gaan maken.

Zeb’s optreden in The Mandalorian is namelijk niet de eerste keer dat personages uit Star Wars Rebels hun weg hebben gevonden naar live-action. Rosario Dawson’s Ahsoka Tano en Katee Sackhoff’s Bo-Katan Kryze werden ook geïntroduceerd in de serie, en de aankomende show Ahsoka zal live-action versies bevatten van Sabine Wren, Hera Syndulla, Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

zeb-mandalorian
Zeb Orrelios, The Mandalorian Seizoen 3, Aflevering 5. Disney ©

Het optreden van Zeb in The Mandalorian een opwindende ontwikkeling voor Star Wars-fans. Het bevestigt dat personages uit Rebels nog steeds hun weg weten te vinden naar live-action en opent de mogelijkheid van meer optredens van Zeb in de toekomst. Hoewel zijn taken bij de New Republic hem misschien verhinderen om zich weer bij zijn vrienden uit Rebels te voegen, hopen veel fans toch dat hij een manier vindt om binnenkort weer ergens op te duiken in het Star Wars universum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen