The Nerd Shepherd

Video: “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is een dikke vette aanrader!”

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Fabian bezocht namens ons de persvoorstelling van “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” en deelt zijn inzichten in een nieuwe video. Hierin werpt hij zijn blik op de nieuwste Hunger Games-film en beoordeelt hij of deze beter is dan de voorgaande films met Jennifer Lawrence.

In “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes” volgen we een jonge Coriolanus Snow (Tom Blyth) die de laatste hoop is van zijn uit de gratie geraakte familie. Om het voortbestaan van de ooit zo machtige familie in het Capitool te redden, wordt Snow – met tegenzin – mentor van Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), een tribuut uit het arme district 12. Lucy Gray weet het publiek van Panem te betoveren met haar charmes en Snow ziet hierin een kans om hun lot te veranderen.

LEES OOK | Recensie: “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes”

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
Still 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes' via TMDB

De winnaars van de winactie hebben inmiddels een e-mail ontvangen! We versturen het fantastische merchandise pakket, inclusief de gratis bioscoopkaartjes, zo snel mogelijk naar de gelukkige winnaars, controleer dus even je spamfolder. De nieuwe Hunger Games-film draait nu in de bioscoop. Bekijk hieronder de videorecensie van Fabian! Ben jij van plan de film te gaan bekijken?

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen