Win gratis kaartjes voor Ridley Scott's "Napoleon": Vanaf 23 november in de bioscoop

Films
zondag, 19 november 2023 om 13:25
ejmy5zmsmjzbinzteqz35c9gudu scaled
Vanaf donderdag 23 november is het eindelijk zover: de langverwachte film "Napoleon" van regisseur Ridley Scott draait in de bioscoop. Het belooft een adembenemend en episch spektakel te worden dat liefhebbers van geschiedenis niet mogen missen. Als kers op de taart mogen wij, in samenwerking met Universal Pictures Nederland, twee keer twee vrijkaartjes weggeven voor dit historische meesterwerk.
De film is een ware traktatie voor liefhebbers van historische cinema. De eerder vrijgegeven exclusieve beelden onthullen een grootschalige veldslag met oog voor detail, weelderige kostuums die een tijdsbeeld oproepen en indrukwekkende decors die de grandeur van het verhaal versterken.
cehh4c6jnxr3vnvkr3hbfzz400e 1140x570
Still 'Napoleon' via TMDB

Win gratis bioscoopkaartjes voor "Napoleon"!

Om kans te maken op vrijkaartjes, hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, bezoek onze Facebookpagina en geef deze een 'like'. Daarnaast vragen we je om antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de sterfdatum van Napoleon, en hoe kwam de Franse keizer aan zijn einde?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected].
Laat ons weten dat je meedoet en vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet ook je Spamfolder in de gaten te houden!
De film belooft een meeslepende reis door het leven van de Franse keizer in dit visuele spektakel dat je nog lang zal bijblijven. "Napoleon" draait vanaf 23 november in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer en maak je klaar voor een filmervaring vol grandeur en historische pracht!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!