Gezocht: Enthousiaste film- en gameliefhebbers!

Overig
zaterdag, 18 maart 2023 om 21:57
woman live streaming video games on monitor with c 2022 01 04 23 30 41 utc 1 scaled

Vacature: Fanatieke Film- of Gameliefhebber

Heb jij een passie voor films, series en/of games en wil je deze passie delen met een groot publiek? Dan is The Nerd Shepherd op zoek naar jou!
Als schrijver voor The Nerd Shepherd krijg je de vrijheid om te schrijven over de onderwerpen waar jij het meest in geïnteresseerd bent. Denk hierbij aan het schrijven van recensies van de nieuwste films en series, maar ook het reviewen van games. Daarnaast maken we graag een selectie van wat er te zien is op de streamingdiensten en welke films er binnenkort in de bioscoop verschijnen. Heb jij nog verborgen parels die je graag met onze volgers wil delen?
Het schrijven voor The Nerd Shepherd is op vrijwillige basis maar biedt een mooie kans om je CV en portfolio uit te breiden en onderdeel te zijn van een gezellige redactie! Het enige wat we van jou vragen is enthousiasme. Als beloning krijg je van ons de mogelijkheid om de nieuwste games te reviewen en deze uiteraard (gratis!) te houden. Ook krijgen we regelmatig een uitnodiging voor een persvoorstelling, waardoor je kosteloos als eerste de nieuwe films kunt zien!
Geen zin om te reizen? Tegenwoordig is het mogelijk om veel films vanuit het comfort van je eigen huis te bekijken. Dit betekent dat je vanuit je luie stoel kunt genieten van de nieuwste films, allemaal in de setting van je eigen thuisbioscoop.
Ben jij een echte film- of gamenerd? Aarzel dan niet om ons je motivatie en eventueel eerdere werken toe te sturen. Misschien word jij wel onze nieuwe schrijver! We staan ook open voor contact van Youtubers, podcastmakers en andere creatieve mediapersonen. Sluit je aan bij ons gezellige team en groei met ons mee! Je kunt ons bereiken via [email protected]. Tot snel!