Nieuwe R-rated comedy "Joy Ride" met Stephanie Hsu draait binnenkort in de bioscoop

Films
zaterdag, 18 maart 2023 om 21:13
jsdm7suh3lyitdgdf6qfzr0txiq
Lionsgate heeft onlangs de trailer uitgebracht voor de aankomende R-rated comedy Joy Ride, met in de hoofdrollen Oscar-genomineerde Stephanie Hsu en Emily in Paris-ster Ashley Park.
In de trailer volgen we twee Aziatisch-Amerikaanse jeugdvrienden, Audrey en Lolo, terwijl ze op zoek gaan naar Audrey's biologische moeder in China. Ze worden vergezeld door een Chinese soapster en Lolo's excentrieke neef Deadeye. De trailer belicht alle gekke avonturen die ze zullen beleven, waarbij ze per ongeluk betrokken raken bij een drugsdealer en zich voordoen als K-Pop-sterren.
Als Audrey's zakenreis naar Azië in de soep loopt, roept ze de hulp in van Lolo, haar jeugdvriendin die ook nog eens een chaoot is, Kat, haar universiteitsvriendin die nu een Chinese soapster is, en Deadeye, Lolo's excentrieke neef. Hun epische ervaring wordt een reis van vriendschap, verbondenheid en wilde losbandigheid. De film is geschreven en geproduceerd door Cherry Chevapravatdumrong en Teresa Hsiao, gebaseerd op een verhaal van Lim, Hsiao en Chevapravatdumrong. Het is geproduceerd door Lim, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Josh Fagen.
Joy Ride belooft een vermakelijke en grappige film te worden die thema's van identiteit en zelfontdekking behandelt. Met de getalenteerde cast en ervaren productieteam zal de film zeker een hit worden. Joy Ride is vanaf begin juli te zien in de bioscoop.