Een terugkeer van Henry Cavill als Superman? Zack Snyder voedt gerucht door Superman-afbeelding

Films
vrijdag, 17 maart 2023 om 21:11
10hxxbubgmunilfgg1swfpfxf2e
Regisseur Zack Snyder heeft op social media fans geteased met twee zwart-wit afbeeldingen van Henry Cavill als Superman. Snyder heeft de afbeeldingen gepost op zijn Vero-account en ze tonen de iconische superheld in twee verschillende poses.
Bij een van de afbeeldingen is tekst te lezen: "MOS BVS ZSJL 'Het leven is een cyclus, van geboorte tot dood tot wedergeboorte. En dus is de heldenreis ook een cyclus. Een continu pad van groei en transformatie.' 28, 29, 30 april."
Hoewel de betekenis achter de post onduidelijk is, lijkt het gerelateerd te zijn aan de recente Darkseid-tease, waarbij fans gevraagd werden de data van 28 tot en met 30 april in hun agenda te zetten. Snyder's laatste DC-film was Zack Snyder’s Justice League, die in 2021 werd uitgebracht. Dit was een director's cut van de film met extra personages en een looptijd van iets meer dan vier uur.
DC Universe heeft de afgelopen maanden aanzienlijke veranderingen ondergaan, waarbij James Gunn en Peter Safran in eind 2022 benoemd werden tot Co-CEO's van DC Studios. Fans van de DC Universe kijken reikhalzend uit naar de aankondiging waar Snyder naar verwijst, hopend op nieuws over een nieuwe film of project met Superman of een andere DC-held.