Retro Liefhebbers opgelet: Speel de klassieke Final Fantasy-games vanaf 19 april op je PlayStation 4 of Nintendo Switch!

Overig
donderdag, 06 april 2023 om 16:54
14114 13795 ff header
Square Enix heeft aangekondigd dat de Final Fantasy pixel remaster-serie vanaf 19 april 2023 beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4 en Nintendo Switch-consoles. Deze serie, voorheen alleen beschikbaar op Steam en mobiele platforms, omvat alle zes titels van Final Fantasy I tot Final Fantasy VI. De pixel remaster-serie biedt gamers een verbeterde ervaring en behoudt tegelijkertijd het retro-ontwerp van deze klassiekers.
De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies bieden unieke functies zoals de mogelijkheid om te schakelen tussen de originele en vernieuwde soundtrack, evenals een keuze om in-game lettertypes aan te passen. Het beste is nog dat er (eindelijk!) boost-functies zijn geïmplementeerd die de gameplay-opties zullen gaan verbeteren, zoals de mogelijkheid om willekeurige encounters uit te schakelen.
Alle zes de titels zijn los te koop of als complete serie in de Final Fantasy I-VI Bundle via de PlayStation Store of Nintendo eShop. Pre-orders voor de Nintendo Switch-versie zijn nu beschikbaar, spelers die het spel vóór 25 mei 2023 kopen ontvangen twee thematische wallpapers op basis van de individuele aankopen van het spel. Degenen die de complete serie kopen, ontvangen alle 12 wallpapers.
Naast de PlayStation 4- en Nintendo Switch-releases is de Final Fantasy pixel remaster-serie ook beschikbaar als onderdeel van de Final Fantasy I-VI Bundle via Steam, de App Store, Google Play en de Amazon App Store.