Nieuwe details onthuld over Star Wars-serie The Acolyte: "Frozen Meets Kill Bill"

TV en Series
vrijdag, 07 april 2023 om 12:54
star wars the acolyte pc games1
Tijdens een panel op Star Wars Celebration hebben we eindelijk nieuwe details gekregen over de aankomende serie The Acolyte. Showrunner Leslye Headland kwam het podium op tijdens het Lucasfilm Studio Showcase-panel van Star Wars Celebration om de aankomende serie te bespreken.
"Ik wilde in het Star Wars-universum duiken en een verhaal vertellen in deze wereld waar ik zo ben van gaan houden maar ditmaal vanuit het perspectief van de slechteriken", zei Headland. "Wat ik aan Kathleen Kennedy heb voorgesteld, was: Frozen meets Kill Bill. Verbazingwekkend genoeg heeft ze me niet uit het gebouw gezet. Wanneer de slechteriken in de minderheid zijn, zijn ze de underdogs. Ik ben enorm enthousiast en jullie gaan dingen zien die nog niet eerder in live-action te zien zijn geweest."
Het Star Wars Celebration-panel heeft ook een exclusieve teaser van The Acolyte laten zien wat begon met een voice-over die zei: "Sluit je ogen. Je ogen kunnen je bedriegen." De teaser liet ook het personage van Lee Jung-jae zien die zei: "The Force is powerful. It is a power we must respect." We zien Amandla Stenberg vechten, Jung-jae die een groep Jedi leidt en Jodie Turner-Smith die zegt: "Dit gaat niet over goed of slecht. Dit gaat over macht en wie het mag gebruiken." De teaser eindigt zonder een releasedatum, alleen het jaartal, namelijk: "2024". The Acolyte is nog steeds aan het filmen, maar zal naar verwachting volgende maand klaar zijn.
Jung-jae deelde zijn enthausiasme over het feit dat hij deel uitmaakt van het Star Wars-universum. "Ik speel de Jedi-meester," zei Jung-jae, al lijkt het om een grap te gaan. "Het was de eerste keer dat ik een lightsaber vasthield en ik tril nog steeds van de ervaring. Ik ben ook fanatiek fan van Star Wars en mijn hart maakt een sprongetje omdat ik vandaag met jullie allemaal bij de Star Wars-familie ben." Aldus Jung-jae. The Acolyte speelt zich af tijdens de laatste dagen van het High Republic-tijdperk en meer dan een eeuw voor de gebeurtenissen van The Phantom Menace.