Indiana Jones-ster Harrison Ford weigert met pensioen te gaan: "Ik functioneer niet goed als ik geen werk heb."

Overig
maandag, 26 juni 2023 om 13:09
5rpbfgxkrht9i1w69tjfrz78agh scaled
Harrison Ford, de legendarische acteur bekend van zijn rol als Indiana Jones, is vastbesloten om door te blijven gaan met acteren en heeft geen enkele intentie om met pensioen te gaan. Ford, die binnenkort 81 jaar oud wordt, deelde zijn gedachten over zijn toekomstige plannen in een openhartig interview met Chris Wallace van CNN.
Gevraagd naar zijn mogelijke pensioenplannen, antwoordde Ford resoluut: "Ik functioneer niet goed als ik geen werk heb. Ik hou ervan om te werken... Ik hou ervan om me nuttig te voelen. Het is mijn passie, ik wil nuttig zijn." Het is duidelijk dat acteren voor Ford veel meer is dan alleen een beroep. Toen Wallace verder vroeg waarom Ford zo'n sterke affiniteit had met acteren, wees de acteur op de magie van samenwerken met getalenteerde mensen. Hij sprak over de intense en intieme samenwerking die ontstaat tijdens het creatieve proces: "Het zijn de mensen met wie je mag samenwerken. De intensiteit en intimiteit van samenwerking... het is de gecombineerde ambitie, gesmeed uit woorden op papier."
2bkjmsrluubost36kycdwd26hdt 1140x570
Still 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' via TMDB
Hoewel Ford vastbesloten is om door te gaan met acteren, heeft hij wel aangekondigd dat hij afscheid neemt van de iconische rol van Indiana Jones. In een recent interview met Total Film magazine bevestigde hij dat zijn laatste optreden als de avontuurlijke archeoloog te zien zal zijn in de langverwachte film Dial of Destiny. "Dit is de laatste film in de reeks, en dit is de laatste keer dat ik het personage speel," onthulde Ford. Met deze aankondiging wordt een tijdperk afgesloten en wordt een eerbetoon gebracht aan het personage dat Ford zo briljant heeft vertolkt gedurende vele jaren.
Terwijl Harrison Ford zich voorbereidt op zijn laatste avontuur als Indiana Jones, blijft hij vastberaden om zijn passie voor acteren voort te zetten. Het publiek kan niet wachten om te zien welke nieuwe rollen en uitdagingen deze legendarische acteur nog in petto heeft.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!