De perfecte mix van avontuur, humor en vriendschap in "Drive-Away Dolls" - Bekijk nu de eerste trailer!

Films
maandag, 26 juni 2023 om 13:52
2068057up driveawaydolls trla 185 subclip 00500088391 r scaled
De langverwachte eerste trailer van de humoristische film "Drive-Away Dolls" is eindelijk uitgebracht, en het belooft een wilde rit vol avontuur en komedie te worden. Geschreven door de getalenteerde duo Ethan Coen en Tricia Cooke, neemt deze film het publiek mee op een onvergetelijke reis vol onverwachte wendingen.
De film volgt het verhaal van Jamie, een vrijgeestige ziel die te maken heeft gehad met talloze relatiebreuken en nu klaagt over weer een mislukking in de liefde. Haar vriendin Marian daarentegen is juist terughoudend en heeft behoefte aan wat meer avontuur in haar leven. Om een frisse start te maken, besluiten de twee vriendinnen een spontane roadtrip naar Tallahassee te maken.
4206 d011 00017 rc 1 1140x570
Still 'Drive-Away Dolls' via Universal Nederland
De plannen van Jamie en Marian nemen echter al snel een hilarische wending wanneer ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen. Wat begon als een reis vol hoop en hernieuwde vriendschap, verandert al snel in een wilde achtervolging vol komische situaties. Terwijl ze proberen uit handen van de criminelen te blijven, leren Jamie en Marian belangrijke levenslessen en ontdekken ze de ware betekenis van vriendschap.
De cast van "Drive-Away Dolls" is indrukwekkend en bestaat uit een getalenteerde groep acteurs. Margaret Qualley, bekend van haar optredens in films zoals "Once Upon a Time in Hollywood", schittert als Jamie, de charmante en onvoorspelbare hoofdpersoon. Geraldine Viswanathan, die eerder te zien was in de komedie "Blockers", speelt Marian, de meer introverte vriendin van Jamie. Samen hebben ze een geweldige chemie op het scherm en zorgen ze voor onvergetelijke momenten.
"Drive-Away Dolls" draait vanaf 28 september exclusief in de bioscoop. Mis deze dolkomische roadtrip vol verrassingen en vriendschap niet en laat je meeslepen door de onvergetelijke rit van Jamie en Marian.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!