Heroes Dutch Comic Con en Pokémon GO bundelen krachten: Vang zeldzame Pokémon en verdien speciale in-game bonussen!

Overig
dinsdag, 02 mei 2023 om 12:43
dealerhall uitverkocht
Heroes Dutch Comic Con, het grootste evenement voor popcultuur in Nederland, heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met Pokémon GO. Tijdens het evenement is het mogelijk om speciale in-game bonussen te verzamelen op de eventlocatie.
Zo kunnen spelers 6-uur durende lure modules ontvangen waardoor er meer Pokémon in de omgeving verschijnen en het vangen van nieuwe Pokémon gemakkelijker wordt. Ook krijgen spelers de kans om Pokémon zoals Joltik, Porygon, en Unown "D" en "C" te vangen. Dit kan door het voltooien van specifieke Field Research taken. De samenwerking met Pokémon GO is een geweldige kans voor fans om hun favoriete spel te spelen en tegelijkertijd te genieten van het evenement.
Heroes Dutch Comic Con is het grootste evenement voor popcultuur in Nederland en biedt een breed scala aan activiteiten, zoals Q&A-sessies met beroemde acteurs en cosplayers, workshops en nog veel meer. Het is een plek waar fans van verschillende franchises samenkomen en hun passie voor popcultuur kunnen delen.
Voor diegenen die minder geïnteresseerd zijn in Pokémon, biedt Heroes Dutch Comic Con nog tal van andere activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld een handtekening of foto scoren van je favoriete acteur, of genieten van de fantastische cosplay die aanwezig is op het evenement. Of je nu een fan bent van stripboeken, films, televisieseries of videogames, er is voor ieder wat wils. Van workshops en lezingen tot aan gaming competities en exclusieve merchandise, er is genoeg te beleven tijdens de editie van 24 en 25 juni!