The Nerd Shepherd

Originele castleden keren terug in Frasier-sequel: Peri Gilpin maakt comeback als Roz Doyle

Peri Gilpin keert terug in de Frasier-sequel, zo meldt The Hollywood Reporter. Gilpin vertolkte de rol van Frasier Crane’s radioproducer Roz Doyle in de originele NBC-serie en zal nu dus ook te zien zijn in de sequel. Het is nog niet bekend hoeveel Gilpin te zien zal zijn in de nieuwe serie, maar ze is niet de enige originele castlid die terugkeert. Bebe Neuwirth, die Frasier’s ex-vrouw Lilith speelde, zal ook te zien zijn in de sequel-serie.

De Frasier-sequel wordt geschreven door Chris Harris en Joe Cristalli. Eerder werd al bekend dat Nicholas Lyndhurst ook deel uitmaakt van de cast als Alan Cornwall, Frasier’s oude studievriend en nu universiteitsprofessor. Kelsey Grammer zal ook opnieuw te zien zijn in zijn iconische rol.

Frasier gaat naar een andere stad met nieuwe uitdagingen om aan te gaan, nieuwe relaties om op te bouwen en oude dromen om eindelijk te verwezenlijken, “Frasier is back in the building!”

Frasier liep elf seizoenen, van 1993 tot 2004 en ontving in totaal 108 Emmy-nominaties waarvan er 37 gewonnen werden, waaronder Outstanding Comedy Series en Outstanding Lead Actor in a Comedy Series voor Grammers optreden als Frasier Crane. Bovendien ontving de serie twee Golden Globe Awards voor Best Actor.

De originele serie had ook tal van gaststerren die hun stemmen leenden aan bellers, waaronder Gillian Anderson, Halle Berry, Jodie Foster, Carrie Fisher, Linda Hamilton, Helen Mirren, Ben Stiller, Kevin Bacon, Billy Crystal en nog veel meer.

Still 'Frasier' via TMDb
Still 'Frasier' via TMDb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen