The Nerd Shepherd

Stephen King prijst nieuwe sciencefiction-horror op Disney+: “Briljant, gedurfd, meeslepend en angstaanjagend!”

No One Will Save You

De legendarische horrorschrijver Stephen King heeft onlangs via “X” de nieuwe Disney+-film “No One Will Save You” geprezen en vergeleken met een oude aflevering van “The Twilight Zone” van 60 jaar geleden. King, bekend om zijn talent om rillingen over de ruggen van lezers en kijkers te laten lopen, suggereert dat deze film iets unieks te bieden heeft voor liefhebbers van het genre.

“No One Will Save You” is een Amerikaanse sciencefiction-horrorfilm. Geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Brian Duffield, met in de hoofdrol Kaitlyn Dever. Wat deze film opmerkelijk maakt in vergelijking met andere films in het genre, is het feit dat er gedurende 93 minuten slechts één enkele zin gesproken wordt.

De film ging in première in de bioscopen op 19 september 2023 en werd vervolgens op streamingdiensten uitgebracht door 20th Century Studios als een originele productie van Hulu in de Verenigde Staten en op Disney+ Star internationaal op 22 september.

LEES OOK | Vijf ondergewaardeerde Stephen King verfilmingen

No One Will Save You
Still 'No One Will Save You' via TMDB

Het verhaal draait om Brynn, een kleermaker die nog steeds in haar ouderlijk huis woont en rouwt om het verlies van haar moeder en beste vriendin Maude. Om met deze verliezen om te gaan, bouwt ze een modelstad in haar woonkamer. Een gebeurtenis uit het verleden lijkt de hele stad tegen Brynn te hebben gekeerd, waardoor ze een angstig, eenzaam en teruggetrokken leven leidt. Op een nacht wordt ze wakker en ontdekt ze een indringer in haar huis. Al snel beseft ze dat de indringer een alien is. 

King laat via “X” weten dat de film “briljant, gedurft, meeslepend en angstaanjagend” is en dat je meer dan 60 jaar terug moet gaan naar een oude Twilight Zone-aflevering genaamd “the Invaders” om iets vergelijkbaars te vinden. King sluit zijn bericht af met de mededeling dat “No One Will Save You” Absoluut uniek is. De film is nu de streamen via Disney+.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen