Het is Spooky-season bij The Nerd Shepherd

Halloween
dinsdag, 26 september 2023 om 13:39
spooky
De dagen worden korter, de nachten langer en een mysterieuze nevel lijkt zich langzaam maar zeker over de wereld te verspreiden. Dat kan maar één ding betekenen: het is Spooky Season bij The Nerd Shepherd! De hele maand oktober staat bij ons in het teken van Halloween, waarbij we volledig in de duisternis van het horrorgenre duiken om jou de rillingen over de rug te laten lopen.
Bij The Nerd Shepherd zijn we al toegewijd aan het verkennen en delen van de meest opwindende aspecten van de popcultuur. Of je nu een fan bent van films, series, games of alles wat met nerd-cultuur te maken heeft, we hebben altijd iets spannends in petto. En deze oktober doen we er nog een schepje bovenop met onze Halloween-maand.
2560 tp 00080ar 1140x570
Still 'The Exorcist: Believer' via Universal Nederland
Wat staat er op het programma? We nemen je mee op een reis door de geschiedenis van horror, bespreken enkele van de meest iconische films, series en games, en brengen zelfs enkele verborgen pareltjes onder de aandacht die je absoluut niet mag missen. Daarnaast hebben we het genoegen om exclusieve interviews te presenteren met regisseurs, schrijvers en acteurs, die je een uniek kijkje achter de schermen geven.
Onze bekwame recensenten hebben de nieuwste releases onder de loep genomen en zullen je vertellen welke je beslist niet mag laten liggen. Alsof dat nog niet genoeg is, delen we ook gratis bioscoopkaartjes uit, zodat je de nieuwste horrorfilms op het grote scherm kunt beleven. En laten we de spannende merchandise-weggeefacties niet vergeten!
re4 ganado villager 02 1140x570
Still 'Resident Evil 4 Remake' via CAPCOM
Onze redactie kan niet wachten om met jullie in de duisternis van het horrorgenre af te dalen en samen de spanning en opwinding van Halloween te ervaren. Dus vergeet niet om ons te volgen op al onze sociale media-kanalen en deel te nemen aan onze weggeefacties. Laten we samen het Spooky Season vieren bij The Nerd Shepherd!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!