The Nerd Shepherd

Nieuwe spannende animatieserie van Oscarwinnaars ShadowMachine en Mark Gustafson aangekondigd

De animatiestudio ShadowMachine en regisseur Mark Gustafson zijn alweer bezig met hun volgende project, nadat ze onlangs nog een Oscar hadden gewonnen voor Guillermo del Toro’s ‘Pinocchio’. Volgens Deadline werkt het team nu aan een nieuwe animatieserie genaamd Milepost 88, gebaseerd op een origineel idee van Gustafson.

De serie volgt twee broers die een oude benzinepomp diep in de Great Basin-woestijn van Nevada runnen. Hun leven wordt op zijn kop gezet wanneer er een vreemdeling arriveert die een mysterie onthult over hun familiegeschiedenis. Naarmate het mysterie zich ontvouwt, verschuift het verhaal naar 1969, waar een onwillige kosmonaut probeert om de eerste man op de maan te worden.

Dit concept lijkt intrigerend en uniek en het is spannend om te zien dat ShadowMachine en Gustafson nieuwe creatieve wegen inslaan. De studio heeft een lange geschiedenis van het produceren van geanimeerde films en series, waaronder de Netflix-serie Bojack Horseman en de Pinocchio-film. Met hun bewezen staat van dienst is het waarschijnlijk dat Milepost 88 wederom een enorme hit zal worden.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen