The Nerd Shepherd

Netflix werkt met Jon Spaihts aan live-action filmadaptatie van populaire videogame ‘Gears of War’

Gears of War, The Coalition ©

Netflix kondigt recentelijk haar samenwerking aan met The Coalition om het Gears of War-universum tot leven te brengen op het kleine scherm. De gameserie, met meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren, is een van de meest geliefde en succesvolle franchises in de geschiedenis van gaming. De samenwerking zal eerst resulteren in een live-action filmadaptatie van het spel, gevolgd door een volwassen geanimeerde serie.

Jon Spaihts is een doorgewinterde scenarioschrijver met ervaring in het vertellen van sciencefictionverhalen. Hij heeft eerder gewerkt aan films zoals Doctor Strange en Prometheus. Spaihts heeft zijn enthousiasme voor het project uitgesproken en verklaarde dat hij een fan is van de Gears of War-serie en dat het alle ingrediënten heeft voor een geweldige filmische ervaring. Hij prees het spel om zijn levendige personages, prachtig ontworpen wereld en zijn gevechtssysteem dat de dodelijkheid van oorlog en het belang van trouw blijven aan je “squadmates” benadrukt.

The Coalition, de ontwikkelaars van het spel, zijn ook enthousiast om samen te werken met Spaihts en Netflix. Ze geloven dat zijn talent voor het creëren van epische sciencefiction-universums hem de perfecte partner maakt om hun franchise te eren en een authentiek verhaal aan hun fans te leveren.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Gears of War, The Coalition ©
Gears of War, The Coalition ©

Het Gears of War-universum speelt zich af in een samenleving die op de rand van de afgrond balanceert en wordt geconfronteerd met totale uitroeiing door de monsterlijke dreiging van de Locust. Het spel volgt het bonte gezelschap van Delta Squad, geleid door de afgedankte sergeant Marcus Fenix. Het verhaal van het spel is geprezen om zijn vermogen om het tactische third-person en coöperatieve shooter-genre opnieuw te definiëren, en de gepassioneerde fanbase zal zeker opgewonden zijn over de aankomende adaptatie.

Over het algemeen is de samenwerking tussen Netflix en The Coalition een spannende ontwikkeling voor fans van de Gears of War-serie. Met de betrokkenheid van getalenteerde scenarioschrijver Jon Spaihts en de belofte van een live-action film en volwassen geanimeerde serie, zal het Gears of War-universum zeker op nieuwe en spannende manieren tot leven worden gebracht.

Bekijk de originele launch trailer voor de game hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen