The Nerd Shepherd

Netflix onthult eerste beelden van de nieuwe apocalyptische film “Leave the World Behind”

Leave the World Behind

Binnenkort verrast Netflix zijn kijkers opnieuw met een boekverfilming. “Leave the World Behind,” gebaseerd op het gelijknamige boek van Rumaan Alam, belooft een meeslepend en huiveringwekkend avontuur te worden. Ondanks de teleurstelling die het boek bij velen heeft opgewekt, doen de eerste beelden van de aanstaande film het beste vermoeden.

Het verhaal van “Leave the World Behind” draait om twee totaal verschillende families die hun toevlucht zoeken in een afgelegen vakantiehuis in de bossen, terwijl een onheilspellende apocalyps zich begint te ontvouwen. Dit gegeven vormt het hart van zowel het boek als de film, en belooft een intrigerend en zenuwslopend plot.

LEES OOK | Binnenkort zie je deze geweldige boekverfilmingen in de bioscoop en op Netflix

Leave the World Behind
Still 'Leave the World Behind' via TMDB

In de film zien we Oscarwinnaars Julia Roberts en Mahershala Ali in de hoofdrollen. Julia Roberts speelt Amanda, terwijl Mahershala Ali de rol van een vader vertolkt. Amanda en haar man Clay, gespeeld door Ethan Hawke, plannen een rustig weekendje weg in een luxe vakantiehuis in de bossen met hun kinderen, gespeeld door Charlie Evans en Farrah Mackenzie.

Hun vredige uitje wordt abrupt verstoord wanneer een vader en dochter, vertolkt door Mahershala Ali en Myha’la Herrold, hun intrede maken. Ze beweren dat vreemde cyberaanvallen de wereld hebben platgelegd en smeken om bescherming in het huis, dat ze beweren van hen te zijn. Hier begint het verhaal van wantrouwen, paranoia en apocalyptische overleving.

De film staat gepland voor release op 8 december op Netflix, en de trailer laat zien dat de sfeer veelbelovend is. Het is duidelijk dat “Leave the World Behind” een film is die je niet mag missen, vooral als je van spannende apocalyptische verhalen houdt. Laten we hopen dat de film de kritieken van het boek zal overtreffen en ons meeneemt op een adembenemende reis vol suspense en onverwachte wendingen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen