The Nerd Shepherd

Openingsscène van “Monarch: Legacy of Monsters” belooft een epische terugkeer naar Skull Island

Monarch: Legacy of Monsters

De langverwachte serie “Monarch: Legacy of Monsters” is bijna te zien op Apple TV+ en belooft ons middenin de actie van monstergevechten te plaatsen. Dankzij IGN hebben we nu een voorproefje van de allereerste scène van de serie, waarin een bekend personage uit de Godzilla-films terugkeert. John Goodman speelt de rol van Bill Randa, die we voor het laatst zagen terwijl hij Skull Island verkende. Het lot van zijn personage was onzeker, maar zijn erfenis leeft voort in deze nieuwe serie.

In de spannende openingssequentie zien we Randa rennen voor een monster. Hij legt een videoboodschap vast, bedoeld om bekeken te worden na zijn mogelijke overlijden. Als hij het water rondom Skull Island nadert, verschijnt onverwacht een tweede monster die hem onbewust beschermt. Deze korte scène zet de toon voor het hele verhaal en laat zien hoe nietig de mensheid kan zijn wanneer ze geconfronteerd wordt met deze immense monsters.

LEES OOK | Complete chaos bij startsein The Hunger Games in nieuwe teaser van “The Ballad of Songbirds & Snakes”

Monarch: Legacy of Monsters
Still 'Monarch: Legacy of Monsters' via TMDB

Bill Randa werd voor het eerst geïntroduceerd in “Kong: Skull Island” uit 2017. In deze film ontdekten we het oorsprongsverhaal van King Kong. Het verhaal volgde James Conrad, gespeeld door Tom Hiddleston, en Mason Weaver, vertolkt door Brie Larson, terwijl ze samen met Randa op zoek gingen naar gigantische wezens op Skull Island. De film bleek een groot succes te zijn en deed de verwachtingen stijgen voor meer monsterfilms in de toekomst.

In “Monarch: Legacy of Monsters” zullen zowel Kurt Russell als zijn zoon Wyatt Russell dezelfde rol op verschillende momenten in het leven van hun personage vertolken. Daarnaast maken we kennis met Lee Shaw, een personage dat enkele geheimen met zich meedraagt. De wereld heeft zojuist ontdekt dat monsters echt bestaan, en het is aan Monarch om meer inzicht te krijgen in hun gedrag.

Monarch: Legacy of Monsters
Still 'Monarch: Legacy of Monsters' via TMDB

Bekijk alvast de eerste scène van “Monarch: Legacy of Monsters” voordat de serie op 17 november in première gaat op Apple TV+. De serie belooft veel actie en zal zowel nieuwe als trouwe fans van de Godzilla-films weten aan te spreken. Maak je klaar voor een avontuur vol monsters en mysterie!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen