The Nerd Shepherd

“Life by You”: de nieuwe Sims-concurrent aangekondigd door Paradox Interactive

Paradox Interactive heeft onlangs aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe game genaamd “Life by You“. Wat opvalt is dat de game ontwikkeld wordt door Rob Humble, de CEO van Second Life studio Linden Labs, die eerder bij EA aan het hoofd stond van de Sims franchise. Het is dus geen verrassing dat Life by You lijkt te zijn ontworpen als een rechtstreekse concurrent voor The Sims.

De eerste teaser trailer van de game werd vrijgegeven, hoewel er nog niet veel details over de gameplay bekend zijn, lijkt het erop dat Life by You spelers de mogelijkheid geeft om hun eigen huis te bouwen en in te richten, om vervolgens hun dagelijkse leven te leiden. Het lijkt dus op een Sims-achtige ervaring te worden, waarbij spelers hun eigen avatar kunnen creëren en een eigen verhaal kunnen beleven.

Er is nog veel onbekend  over Life by You maar fans van The Sims zijn enthousiast over de mogelijkheid om een nieuwe, vergelijkbare game te spelen. De Sims-franchise is immers al jaren een van de meest populaire gameseries ter wereld en heeft miljoenen fans die elk jaar uitkijken naar de volgende release.

Paradox Interactive heeft aangekondigd dat ze meer details over Life by You zullen onthullen op 20 maart. Tot die tijd zullen fans moeten wachten om meer te weten te komen over de game en wat ze kunnen verwachten van deze nieuwe titel.

Volg ons op Facebook en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen