The Nerd Shepherd

“Once Upon a Time”-actrice aangekondigd als nieuwste gast Heroes Dutch Comic Con

Lana Parrilla

Actrice Lana Parrilla, wereldberoemd door haar rol als de Evil Queen in de populaire fantasyserie, zal op 18 en 19 november in Utrecht zijn om haar Nederlandse fans opnieuw te ontmoeten tijdens Heroes Dutch Comic Con. Parrilla, die eerder te gast was tijdens de wintereditie van 2018, is opnieuw uitgenodigd op verzoek van vele fans. Haar komst voegt zich bij een indrukwekkende line-up, met eerder aangekondigde gasten zoals Elijah Wood, Famke Janssen, Eliza Taylor en Tasya Teles.

Lana Parrilla, geboren in 1977, heeft een behoorlijke staat van dienst in Hollywood en heeft inmiddels een aantal indrukwekkende rollen op haar naam staan. Ze begon haar carrière met een rol in de film “Semper Fi” van Steven Spielberg, gevolgd door terugkerende rollen in televisieseries als “Spin City,” “Lost,” en “24.” Haar definitieve doorbraak kwam echter met haar rol als de schurk Regina Mills, ook wel bekend als de Evil Queen, in de met een Emmy genomineerde fantasyserie “Once Upon a Time.” Gedurende meer dan 150 afleveringen vertolkte Parrilla deze iconische rol. 

LEES OOK | Terugblik op de Epische Zomereditie van Heroes Dutch Comic Con – Bekijk nu de foto’s!

Lana Parrilla
Gage Skidmore / Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Onlangs was Parrilla nog te zien in het tweede seizoen van de Paramount+ serie “Why Women Kill,” waarin ze samenspeelde met voormalig “Once Upon a Time”-collega Ginnifer Goodwin. Bovendien speelde ze een belangrijke rol in het tweede seizoen van de Netflix-serie “Lincoln Lawyer.”

Met Lana Parrilla als de nieuwste aanwinst begint de line-up van Heroes Dutch Comic Con steeds meer vorm te krijgen. Met legendarische gasten als Elijah Wood, Famke Janssen en de sterren van “The 100,” Tasya Teles en Eliza Taylor, is er meer dan genoeg om naar uit te kijken. Een interessant weetje is dat Eliza Taylor tijdens de opnames van “The 100” een romance opbouwde met haar tegenspeler Bob Morley. Tijdens de laatste editie van Heroes Dutch Comic Con spraken we met Bob Morley over zijn relatie met Taylor en kregen we meer inzicht in wat er zich achter de schermen afspeelde tijdens de opnames van “The 100”. Deze informatie is terug te  lezen op onze website in aanloop naar het evenement.

Lana Parrilla
Still 'Once Upon a Time' via TMDB

Aanstaande woensdag 1 november worden de laatste entreekaarten te koop aangeboden via de online webshop van Heroes Dutch Comic Con. Dit is de allerlaatste kans om een kaartje te bemachtigen voor het grootste comic-con-evenement van Nederland. Wees er snel bij, want op is op! Voor tickets en meer informatie, kun je terecht op de website van Heroes Dutch Comic Con.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen