The Nerd Shepherd

Kevin Hart schittert als meesterdief in de trailer van de nieuwe Netflix-film “Lift”

Lift Kevin Heart Netflix

Komiek en acteur Kevin Hart schittert in de nieuwe Netflix-film “Lift,” die gepland staat voor een release begin volgend jaar. De streamingdienst heeft zojuist de allereerste trailer van de film onthuld, waardoor we een voorproefje krijgen van wat belooft een typische Kevin Hart-ervaring te worden, met zijn kenmerkende humor en een opwindende mix van actie. In “Lift” vertolkt Hart de rol van Cyrus Whitaker, een meesterdief die zich in een uiterst benarde situatie bevindt.

Terwijl Cyrus wordt achtervolgd door zowel zijn ex-vriendin als de FBI, wordt hij gedwongen tot een ongelooflijke missie: het plannen van een schier onmogelijke overval met zijn internationale team aan boord van een Boeing 777 op een vlucht van Londen naar Zürich. Hun doel? Een verbluffende $500 miljoen aan goud stelen van een passagiersvliegtuig dat zich op een duizelingwekkende hoogte van 12 kilometer bevindt.

LEES OOK | Meeslepende miniserie van “Peaky Blinders”-regisseur Steven Knight nu te zien op Netflix

Lift
Still 'Lift' via TMDB

De film is in goede handen met regisseur F. Gary Gray, een bekend gezicht dankzij zijn werk aan films als “Law Abiding Citizen” en zijn bijdrage aan het achtste deel van de “Fast & Furious”-franchise. Gray’s expertise in actiescènes en storytelling zal ongetwijfeld de actiescènes in de film en de algehele filmische ervaring naar een hoger niveau tillen.

“Lift” wordt geproduceerd door zowel Matt Reeves als Kevin Hart zelf, wat wijst op een aanzienlijke persoonlijke betrokkenheid van de hoofdrolspeler. Deze samenwerking suggereert dat het project nauw aansluit bij Harts streven om boeiende en vermakelijke content te creëren.

Met de combinatie van Kevin Harts komische talent, de regievaardigheden van F. Gary Gray, en een meeslepend plot dat draait om een gewaagde overval, lijkt “Lift” een veelbelovende aanwinst voor de groeiende verzameling originele content op Netflix. En goed nieuws voor de fans: je hoeft niet lang te wachten, want vanaf 12 januari is “Lift” al beschikbaar op de streamingdienst. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen