Verlaten politiebureau en angstaanjagende sekte vormen het decor van nieuwe bioscoopfilm "Malum"

Films
maandag, 06 november 2023 om 14:05
malum st 2 jpg sd high scaled
Vanaf volgende week donderdag kunnen horrorfans genieten van de nieuwe film "Malum." Deze Amerikaanse horrorproductie, geregisseerd door Anthony DiBlasi en geschreven in samenwerking met Scott Poiley, draait vanaf 16 november in de bioscoop. Voor degenen die bekend zijn met het werk van DiBlasi, is het interessant om te weten dat "Malum" een remake is van zijn eerdere film "Last Shift" uit 2014.
Het verhaal volgt Jessica Loren, een beginnende politieagent, die haar laatste dienst draait in een buiten gebruik gesteld politiebureau met een sinistere voorgeschiedenis. Het bureau diende ooit als toneel voor een massale zelfmoord begaan door leden van een mysterieuze cultus. Terwijl de nacht vordert, begint Jessica vreemde en bovennatuurlijke gebeurtenissen te ervaren, die haar uiteindelijk leiden naar de angstaanjagende waarheid over de cultus en de onverwachte connectie met haar eigen familiegeschiedenis.
malum st 5 jpg sd high 1140x570
Still 'Malum' via MovieCompany
In "Malum" schittert een getalenteerde cast met onder andere Jessica Sula, Eric Olson, Chaney Morrow en Candice Coke in de hoofdrollen. Jessica Sula neemt de rol van Jessica Loren op zich, terwijl Candice Coke Diane vertolkt en Chaney Morrow de rol van John Malum op zich neemt. Natalie Victoria maakt de cast compleet als Marigold.
"Malum" belooft horrorfans op het puntje van hun stoel te laten zitten en hen mee te slepen in een verontrustende wereld vol mysterie en terreur. Durf jij het aan om de waarheid achter het kwaad te onthullen? Mis niet de kans om op 16 november deze angstaanjagende reis in de bioscoop te beleven. Bekijk hieronder alvast de trailer voor een voorproefje van deze nieuwe horrorfilm.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!