The Nerd Shepherd

Onschuldige kinderspellen ondergaan een duistere transformatie in de nieuwe horrorfilm “All Fun and Games”

All Fun and Games

Vanaf 23 november zal de langverwachte horrorfilm “All Fun and Games” eindelijk in de bioscoop te zien zijn. De film markeert het regiedebuut van Ari Costa en Eren Celeboglu en wordt geproduceerd door AGBO, een onafhankelijke studio van de Russo Brothers. Deze met een Academy Award bekroonde studio staat bekend om haar focus op de ontwikkeling en productie van intellectuele eigendommen die zich uitstrekken over film, televisie en gaming.

In de horrorfilm “All Fun and Games” ondergaan schijnbaar onschuldige kinderspelletjes, zoals tikkertje, verstoppertje en galgje, een duistere transformatie. Het verhaal ontvouwt zich wanneer een groep tieners, vertolkt door Asa Butterfield en Natalia Dyer, per ongeluk een demonische kracht oproept met een vervloekt mes. Hun overleving hangt af van hun deelname aan deze angstaanjagende spellen en hun strijd tegen deze duisternis. 

LEES OOK | Absurde comedy-thriller over knotsgekke ambulance-rit nu te zien op Prime Video

All Fun and Games
Still 'All Fun and Games' via WW Entertainment

Het intrigerende verhaal biedt een unieke combinatie van horror en jeugdige onschuld. Regisseurs Costa en Celeboglu maken hun debuut met deze film en hebben de gelegenheid aangegrepen om de kijker mee te nemen naar een duistere en angstaanjagende wereld waar kinderspelletjes veranderen in een strijd om te overleven. De film belooft een meeslepende en enge ervaring te bieden voor het publiek, waarbij de grens tussen onschuldig vermaak en huiveringwekkende horror vervaagt.

“All Fun and Games” is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van het horror-genre. Met de release op 23 november 2023 in het vooruitzicht, belooft deze veelbelovende horrorfilm een unieke bioscoopervaring te bieden. Om je alvast een idee te geven van wat je te wachten staat, kun je hieronder de trailer bekijken.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen