Verbeter je vaardigheden en maak verbinding met medegamers tijdens Heroes Dutch Comic Con

Games
maandag, 06 november 2023 om 16:30
w3a4458 scaled
Van Space Invaders tot League of Legends, gaming is een passie die mensen van alle leeftijden met elkaar verbindt. Tijdens Heroes Dutch Comic Con krijgt deze passie een groots podium. Dit jaar wordt de Gaming Hall groter dan ooit, met een overvloed aan activiteiten, toernooien en workshops voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde gamers.
De Gaming Hall zal uitpakken met een gloednieuw gaming-podium, stands van vooraanstaande gamebedrijven en ruimte om games te spelen met familie en vrienden. Nintendo zal Super Mario Bros. Wonder voor de Switch demonstreren, Trust zal hun 40-jarig jubileum vieren en bij Erazer kun je racen op een reusachtige game-laptop. In het Free to Play-gebied kun je samen met vrienden genieten van arcadekasten en kun je verschillende bord- en kaartspellen ontdekken.
heroes dutch comic con foto bart nijs j4a1430 1140x570
Heroes Dutch Comic Con
Een hoogtepunt van het evenement is de nieuwe streamingstudio, waar gamecreators live kunnen streamen vanaf de conventie. Twitch-streamers zullen workshops geven aan aspirant-creators om hen te helpen hun dromen waar te maken, met tips en trucs van ervaren Twitch-streamers. Voor degenen die al een eigen kanaal hebben, is er zelfs een streamingstudio om rechtstreeks in contact te komen met hun volgers.
Heroes Dutch Comic Con is dé ontmoetingsplaats voor elke gamer, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je volledig onder te dompelen in de opwindende wereld van gaming. Maar als gaming echt niet jouw ding is, geen zorgen. Heroes Dutch Comic Con biedt ook meer dan genoeg voor fervente liefhebbers van anime, comics en films.