The Nerd Shepherd

Jubileum van “The Lord of the Rings”-trilogie wordt gevierd met speciale IMAX-voorstelling

The Lord of the Rings: The Return of the King

In een eerbetoon aan een van de meest geliefde filmreeksen aller tijden, wordt de Lord of the Rings-trilogie opnieuw tot leven gebracht op het grote doek ter ere van het 20-jarige jubileum van “The Return of the King.” Deze keer kun je de epische avonturen van Frodo, Aragorn, en hun metgezellen ervaren op het IMAX-scherm met het meeslepende geluid dat je hart sneller zal doen kloppen. Deze unieke filmervaring is exclusief beschikbaar bij Pathé.

Vanaf donderdag 2 november kun je de reguliere versies van deze klassieke meesterwerken op het IMAX-scherm bewonderen, terwijl de Extended Editions beschikbaar zijn in 2D in de reguliere zalen bij Pathé. Het is het perfecte moment om opnieuw te genieten van de epische reis van de Ring, met al zijn magie en heroïek, maar nu met de visuele pracht en intensiteit van IMAX.

LEES OOK | Review: “Lord of the Rings: Return to Moria” – Een vermakelijke terugkeer naar Midden-Aarde

The Lord of the Rings
Still 'The Lord of the Rings: The Two Towers' via TMDB

De jubileumviering loopt van donderdag 2 november tot en met woensdag 8 november, waarbij elke avond een ander deel van de trilogie wordt vertoond. Dit betekent dat je de kans krijgt om opnieuw ondergedompeld te worden in de wereld van Midden-aarde en je te laten meeslepen door de tijdloze vertellingen van J.R.R. Tolkien. 

Voor de meest toegewijde fans is er een speciale traktatie op zondag 5 november, wanneer de complete marathon wordt vertoond. Dat klopt, je kunt alle drie delen van de trilogie naadloos achter elkaar bekijken, met voldoende tijd tussen de delen om te genieten van een welverdiende lunch of diner.

Mis deze unieke kans niet om de Lord of the Rings-trilogie te zien op het grootste IMAX-scherm, met de meest indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit die je filmervaring naar een geheel nieuw niveau zal tillen. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen