The Nerd Shepherd

Harry Potter franchise wordt omgetoverd tot een HBO-serie: J.K Rowling actief betrokken

HBO Max lijkt groen licht te hebben gekregen voor een nieuwe serie binnen de Harry Potter-franchise. Dit nieuws zal voor veel fans een fijn bericht zijn al is er nog veel onduidelijk. Gerenommeerd entertainmentwebsite Deadline onthuld dat HBO Max momenteel in gesprek is met meerdere partijen die een scenario moeten gaan schrijven.

De productie van de serie was een langdurig proces dat begon met het zoeken naar een geschikte scenarioschrijver en het goedkeuren van het concept door J.K. Rowling. De schrijfster heeft namelijk nog altijd veel invloed op wat er met haar personages gebeurt en heeft naar verluidt besloten om als producente aan de slag te gaan. Dit betekent dat ze actief betrokken zal zijn bij de productie van de serie en ervoor zal zorgen dat de karakters en verhaallijnen trouw blijven aan haar visie.

De Harry Potter-franchise heeft al meerdere succesvolle films en een toneelstuk voortgebracht en het is dus niet verwonderlijk dat fans reikhalzend uitkijken naar deze nieuwe serie. Het is nog onbekend wanneer de serie uitgebracht zal worden, maar het nieuws van de ontwikkeling ervan zal ongetwijfeld voor opwinding zorgen bij fans over de hele wereld.

Het is duidelijk dat de Harry Potter-franchise nog lang niet ten einde is en dat er nog veel verhalen te vertellen zijn binnen deze magische wereld. Met de productie van deze nieuwe serie zet HBO Max een belangrijke stap om fans te voorzien van nieuwe avonturen en karakters om van te houden. We kunnen niet wachten om te zien wat er komen gaat en om terug te keren naar de wereld van tovenarij en magie die J.K. Rowling zo prachtig heeft gecreëerd.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen