The Nerd Shepherd

Gwendoline Christie en Naomi Harris voegen zich bij de cast van avontuurlijke familiefilm “Robin and the Hood”

Gwendoline Christie

De jonge actrice Darcey Ewart, bekend van haar rollen in “Prancer: A Christmas Tale” en “To Olivia,” schittert te midden van een getalenteerde cast in de aanstaande avontuurlijke familiefilm “Robin and the Hood,” onder de regie van Phil Hawkins. De gerenommeerde namen, waaronder Gwendoline Christie (bekend van “Game of Thrones”) en Naomi Harris (bekend van “The Wasp” en “No Time To Die”), hebben zich aangesloten bij de cast van deze veelbelovende familiefilm, zo meldt THR.

“Robin and the Hood” neemt ons mee in het avontuurlijke leven van de vastberaden 11-jarige Robin, gespeeld door Darcey Ewart, en haar trouwe groep vrienden, die zichzelf liefkozend “The Hoods” noemen. Voor hen is een verwaarloosd terrein aan het einde van hun straat getransformeerd tot een magisch koninkrijk. 

LEES OOK | Disney kiest voor CGI-dwergen na ophef: “Snow White”-bioscooprelease uitgesteld tot 2025

To Olivia
Still 'to Olivia' via TMDB

Stokken en deksels van vuilnisbakken dienen als zwaarden en schilden, drones vliegen majestueus als adelaars door de lucht, en de excentrieke dame in het bos, gespeeld door Gwendoline Christie, vervult de rol van een angstaanjagende heks. In hun levendige verbeelding zijn er geen grenzen, maar de dreiging dat ze hun geliefde koninkrijk voor altijd kunnen verliezen, hangt als een donkere schaduw boven hen.

Wanneer de slinkse projectontwikkelaar Clipboard, vertolkt door Naomie Harris, haar intrede maakt en de ouders in de buurt betovert met verlokkelijke beloften van gezondheidsspa’s en kinderopvangfaciliteiten, wordt de wereld van Robin en The Hoods geconfronteerd met een existentiële dreiging. Ondanks de moedige inspanningen van de kinderen, lijken hun protesten tevergeefs. Wanneer hun ouders het grotere plaatje niet kunnen zien, besluiten Robin en haar vrienden om hun koninkrijk zelf te verdedigen.

Robin and the Hood
Still 'Robin and the Hood' via TMDB

“Robin and the Hood” brengt een frisse blik op een tijdloos verhaal en illustreert op overtuigende wijze hoe vriendschap, verbeelding en vastberadenheid kunnen zegevieren, zelfs te midden van verandering en bedreiging. Het is een veelbelovende toevoeging aan de rijke geschiedenis van het Robin Hood-verhaal, en we kijken reikhalzend uit naar hoe deze moderne hervertelling het publiek zal betoveren en inspireren. Het is nog niet duidelijk wanneer we de film kunnen verwachten.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen