The Nerd Shepherd

Geruchten over “Hogwarts Legacy 2” nemen toe: Insiders bevestigen sequel

Hogwarts Legacy 2

De magische wereld van Harry Potter heeft opnieuw de harten van fans weten te veroveren met de populaire game “Hogwarts Legacy”. Nu wijzen geruchten op de langverwachte ontwikkeling van “Hogwarts Legacy 2”, een betoverend vervolg op de magische reis door de Wizarding World.

Hogwarts Legacy
Still 'Hogwarts Legacy' via TGDB

Miljoenen verkochte exemplaren

Eerder dit jaar werd Hogwarts Legacy gelanceerd en het maakte meteen furore onder Harry Potter-fans en gamers. Binnen de eerste twee weken na de release werden er al meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht. Dit cijfer steeg nog verder toen het spel beschikbaar werd op vorige generatie consoles, wat resulteerde in een verbluffende verkoop van 15 miljoen exemplaren en een omzet van maar liefst 1 miljard dollar. Alsof dat nog niet genoeg was, staat er ook nog een Nintendo Switch-release gepland voor 15 november.

De anticipatie voor een vervolg op Hogwarts Legacy is hoog, gezien het immense succes van het eerste deel. Fans kunnen niet wachten op nieuwe avonturen in de magische wereld van Harry Potter en kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheid om verder te verkennen wat Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry te bieden heeft.

LEES OOK | Warner Bros. Games toont eerste beelden van “Harry Potter: Magic Awakened”: een nieuwe game-ervaring voor fans van de Wizarding World!

Geruchten over vervolg op "Hogwarts Legacy"

De geruchten over Hogwarts Legacy 2 begonnen eerder vandaag te circuleren, aangewakkerd door het doorgaans goed ingelichte “X”-account MyTimeToShineHello, die beweerde dat hun bronnen de ontwikkeling van een opvolger van het zeer succesvolle spel hadden bevestigd. 

Hoewel ontwikkelaar Avalanche Software en uitgever Warner Bros. Games nog geen officiële aankondiging hebben gedaan, kunnen fans hun fantasie de vrije loop laten wat betreft de mogelijkheden voor het aankomende vervolg. Houd je toverstokken gereed, want er staan ons ongetwijfeld meer magische avonturen te wachten!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen