Insomniac Games overweegt Venom spin-off game: "We luisteren naar de fans"

Games
zaterdag, 21 oktober 2023 om 7:43
spiderman2venom
Insomniac Games, het gamebedrijf achter "Marvel's Spider-Man," heeft in een recent interview laten doorschemeren dat ze overwegen om een Venom spin-off game te ontwikkelen. Met de lancering van "Marvel's Spider-Man 2," waarin Venom een belangrijke rol speelt, willen ze eerst de reacties van hun fans afwachten voordat ze verdere stappen zetten.
Het creatieve team bij Insomniac Games heeft zich laten inspireren door de rijke geschiedenis van Venom in de stripboeken en staat open voor nieuwe verhaallijnen op basis van feedback van spelers. Brian Horton, de creatief directeur van Insomniac, benadrukte dat ze de wensen van de fans serieus nemen en momenteel hun aandacht richten op "Spider-Man 2."
115482 1 1140x570
Still 'Spider-Man 2' via TGDb
Desalniettemin is het idee van een Venom spin-off game een intrigerend concept dat in de toekomst werkelijkheid zou kunnen worden. De aankomende release van "Spider-Man 2" markeert het begin van nieuwe avonturen in het Spider-Man-gaming-universum, waarbij fans een belangrijke rol zullen spelen bij het bepalen van wat er in de toekomst gaat gebeuren.
De toekomst belooft spannend te worden voor liefhebbers van Spider-Man en Venom, en er kunnen nog meer verrassingen op ons pad komen in de dynamische wereld van Insomniac Games. "Spider-Man 2" ligt nu in de winkels en is verkrijgbaar voor Playstation 5.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!