Netflix deelt nieuwe trailer van aangrijpende film over neergestort vliegtuig in de Andes

Films
zaterdag, 21 oktober 2023 om 8:17
4qfcdc61oczralmevcqoo983j35
Netflix heeft onlangs een spannende nieuwe teasertrailer uitgebracht voor de aankomende biografische dramafilm "Society of the Snow" (La Sociedad De La Nieve). Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Andes-vliegtuigramp uit 1972, waarbij het rugbyteam aan boord, samen met hun vrienden en familie, betrokken was.
De film geselecteerd als de officiële inzending van Spanje voor de categorie Beste Internationale Film op de Academy Awards van 2024. "Society of the Snow" staat momenteel gepland om zijn debuut te maken in geselecteerde theaters in december, daarna zal de film op 4 januari 2024 exclusief op Netflix worden uitgebracht.
tvwnujaowmmipdhwsc7l7pslamp 1140x570
Still 'La sociedad de la nieve' via TMDB
In 1972 stortte een door de Uruguayaanse luchtmacht gecharterde vlucht 571 neer in het hart van de Andes, terwijl ze een rugbyteam naar Chili vervoerde. Slechts 29 van de 45 passagiers overleefden het ongeluk. Vast in een van de meest vijandige en ontoegankelijke omgevingen op aarde, moeten ze extreme maatregelen nemen om te overleven.
De film is geproduceerd door Bayona, Belén Atienza en Sandra Hermida, met Vierci als associate producer. Het creatieve team omvat productieontwerper Alain Bainée, cinematograaf Pedro Luque Briozzo SCU, editors Jaume Martí en Andrés Gil, en componist Michael Giacchino.
"Society of the Snow" belooft een meeslepende kijkervaring te bieden en werpt een indringende blik op de grenzen van menselijke overleving. Met de release in het vooruitzicht, kunnen kijkers zich verheugen op een aangrijpend verhaal van vastberadenheid en doorzettingsvermogen, gebaseerd op een van de meest opmerkelijke overlevingsverhalen in de geschiedenis.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!