Square Enix lanceert vierdelige 'Final Fantasy: Rebirth'-documentaire

Games
vrijdag, 29 maart 2024 om 18:00
en 12 ff7rebirth ss 0207 trailer
Square Enix heeft een opwindende vierdelige documentaireserie genaamd Inside Final Fantasy VII Rebirth uitgebracht. Deze serie werpt een blik op het ontstaan van de veelgeprezen game. Door middel van exclusieve interviews met de leden van het ontwikkelingsteam, waaronder regisseur Naoki Hamaguchi, producent Yoshinori Kitase, en creatief directeur Tetsuya Nomura, biedt deze serie een fascinerende kijk achter de schermen.
Ontdek de inspiratie achter de uitgestrekte en levendige wereld van de game, de complexe relaties tussen de personages en de onvergetelijke verhalen en missies die spelers te wachten staan. Van het ontwerp van iconische locaties tot de ontwikkeling van intrigerende personages, deze serie biedt een unieke kans om de essentie van het spel te begrijpen en de creatieve geesten erachter te waarderen.
Final Fantasy VII Rebirth is een meeslepend avontuur dat spelers meeneemt op een epische reis door een dystopische wereld. Met een boeiend verhaal, gedenkwaardige personages en adembenemende visuals heeft het spel wereldwijd lof geoogst en meer dan 50 perfecte recensies ontvangen. Van de met sneeuw bedekte bergen tot de bruisende steden, de wereld van Final Fantasy VII Rebirth zit boordevol uitdagingen voor spelers van alle niveaus.
Deze documentaireserie komt op een perfect moment, nadat het voorgaande deel, Final Fantasy VII Remake, een enorm succes bleek te zijn en de harten van miljoenen fans over de hele wereld veroverde. Met de release van Inside Final Fantasy VII Rebirth op YouTube, kunnen fans en nieuwkomers zich verdiepen in de rijke geschiedenis en het creatieve proces achter een van de meest geliefde franchises in de gamingwereld.
De eerste aflevering van de documentaire zie je hieronder, de overige 3 delen zijn ook te zien op het Youtube-kanaal van Square Enix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!