Reis door het Wilde Westen en vecht als een Premiejager in zoektocht naar de Legendarische Schat: "Gunman Tales" is nu verkrijgbaar

Games
dinsdag, 14 maart 2023 om 18:44
2x1 nswitchds gunmantales image1600w
Als je fan bent van Western films en ouderwetse videogames, dan is Gunman Tales hét spel voor jou. Dit actie-avonturenspel, dat gespeeld kan worden door 1-4 spelers, speelt zich af in het wilde westen en is een vermakelijke game om gezellig met je vrienden of familie eens goed voor te gaan zitten.
In je zoektocht naar de legendarische verloren schat kom je als Premiejager verschillende dorpjes, winkels en andere dingen tegen die vaak in het wilde westen te zien zijn, denk hierbij aan de authentieke shoot-outs die we kennen uit de betere Western films, maar ook kenmerkende locaties zoals de welbekende Saloons komen voorbij. Uiteraard zien we Bizons, indianen, eigenlijk alles wat je verwacht in een western game kun je op een bepaald moment terug verwachten in de game.
Gunman Tales slaagt erin om de sfeer van het wilde westen tot leven te brengen, gecombineerd met uitstekende gameplay en mooi uitziend pixelart. Het spel biedt een goede uitdaging en spelers zullen hun vaardigheden moeten gebruiken om obstakels en vijanden te overwinnen.
screen1 1024x576
Gunman Tales is een ouderwets actie-avonturenspel dat zich afspeelt in het wilde westen en een uitstekende indruk van het genre weet te creëren. De pixelart is geweldig en de gameplay is uitdagend, als je fan bent van western films of iets anders wat te maken heeft met het wilde westen, dan is Gunman Tales zeker de moeite waard om uit te proberen.
Gunman Tales is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch en PC.