Nieuwe fantasyfilm vertelt het verhaal van een jongen en zijn mythische vriend "Chupa": Vanaf 7 april te zien op Netflix

Films
dinsdag, 14 maart 2023 om 19:40
2sczepdo9cgthcukjwc0glrvgu1
Netflix heeft zojuist de officiële trailer uitgebracht voor haar nieuwste film, Chupa. Het verhaal volgt de verlegen 13-jarige jongen genaamd Alex, die voor de eerste keer naar Mexico reist voor een familiebezoek. Daar maakt Alex vrienden met zijn energieke, worstel-geobsedeerde neef Memo en zijn moedige, hippe neef Luna. Tijdens zijn verblijf ontdekt hij onder het schuurtje van zijn grootvader een mythisch wezen: een jonge chupacabra-welp.
De chupacabra, een legendarisch wezen dat gevreesd wordt voor het doden van vee van boeren, heeft een geheime geschiedenis met Alex's familie. Helaas jaagt de gevaarlijke wetenschapper Richard Quinn op het wezen. Om zijn nieuwe vriend te beschermen begint Alex aan een avontuur van zijn leven.
De trailer biedt kijkers een kijkje in de wereld van het schattige wezen genaamd Chupa, die een veilige haven vindt bij een groep kinderen die hem willen redden van buitenlandse jagers. Met zijn spannende verhaallijn en sympathieke personages belooft Chupa een hartverwarmende en vermakelijke film te worden.
Fans kijken al reikhalzend uit naar de release. De film is geregisseerd door Jacob Chase en heeft rollen voor Jesse Garcia, Annie Gonzalez en Scoot McNairy. Het is een film die leuk is voor het hele gezin en die de kijkers ongetwijfeld met een goed gevoel zal achterlaten.
Fans van Harry Potter gaan zich waarschijnlijk ook vermaken met de nieuwe Netflix-film aangezien de makers achter Chupa ook verantwoordelijk zijn voor "Harry Potter and The Sorcerer's Stone".
Chupa is vanaf 7 april te zien op Netflix.