Bandai Namco Entertainment kondigt nieuwe DLC aan voor "Dragon Ball Xenoverse 2"

Games
woensdag, 15 maart 2023 om 16:52
dragon ball xenoverse 2 orange piccolo
Bandai Namco Entertainment America heeft een trailer uitgebracht voor nieuwe downloadbare content (DLC) voor Dragon Ball Xenoverse 2, een game die oorspronkelijk in 2016 werd uitgebracht. Het is niet ongebruikelijk dat game-ontwikkelaars DLC uitbrengen om nieuwe functies, personages en uitdagingen aan hun games toe te voegen, maar het is wel opmerkelijk wanneer er DLC wordt uitgebracht voor een game die al een paar jaar oud is.

Orange Piccolo

De trailer toont twee nieuwe updates voor de game. De eerste is het Hero of Justice Pack 2, met daarin Orange Piccolo, een nieuw speelbaar personage gebaseerd op zijn verschijning in Dragon Ball Super: Super Hero. De video geeft fans een voorproefje van Orange Piccolo's bewegingen en vaardigheden, en er wordt aangekondigd dat er nog een ander niet-aangekondigd personage in de DLC zal zitten.

Cell Max

De tweede update die in de trailer wordt getoond is een gratis update die Cell Max introduceert als nieuwe raid-baas. Fans van de Dragon Ball-franchise zullen Cell herkennen als een geduchte vijand die meerdere keren in de serie is verschenen. In Dragon Ball Xenoverse 2 kunnen spelers samenwerken om deze uitdagende tegenstander aan te gaan en beloningen te verdienen.
Het is interessant dat Bandai Namco Entertainment America nog steeds DLC uitbrengt voor Dragon Ball Xenoverse 2, dat oorspronkelijk in 2016 werd uitgebracht. Dit is echter een bewijs van de blijvende populariteit van de game en de toewijding van zijn fanbase. Zelfs na al die jaren zijn spelers nog steeds enthousiast over nieuwe content.
Dragon Ball Xenoverse 2 is sinds de release een hit geweest bij fans van de Dragon Ball-franchise. De toevoeging van nieuwe DLC-updates houdt de game fris en opwindend voor spelers, zelfs na al die jaren.