'Game of Thrones' regisseur bevestigd als creatieve kracht achter Blade Runner: 2099 TV-serie

TV en Series
woensdag, 15 maart 2023 om 17:21
ratrlolbockuxtvb9ckw5hbul6r
De langverwachte Blade Runner 2049-sequelserie Blade Runner 2099 heeft een regisseur. Volgens Variety gaat 'Game of Thrones' regisseur Jeremy Podeswa de pilot van de aankomende serie regisseren.
Podeswa heeft meegewerkt aan tal van bekende series, waaronder zes afleveringen van de populaire HBO-serie Game of Thrones. Hij heeft ook afleveringen geregisseerd van series zoals True Detective, Boardwalk Empire, Six Feet Under, True Blood, Homeland en vele afleveringen in de American Horror Story-franchise. Ridley Scott is momenteel betrokken bij het project als uitvoerend producent en zal naar verluidt zelf ook enkele afleveringen regisseren.
Op dit moment worden plotdetails over Blade Runner 2099 geheimgehouden, maar het lijkt erop dat de sequel minstens 50 jaar na de sequel zal plaatsvinden, die zelf 30 jaar na de originele Blade Runner plaatsvond. De aankondiging van de regisseur voor de pilot van Blade Runner 2099 is een spannende ontwikkeling voor fans van de franchise en laat zien dat het project volop in beweging is. Met de toevoeging van een getalenteerde regisseur als Podeswa en de betrokkenheid van Scott als uitvoerend producent, zijn de verwachtingen hooggespannen voor deze aankomende serie.
De Blade Runner-franchise heeft een enorme aanhang en heeft een belangrijke plaats in de sciencefictionwereld. Met een nieuwe serie die zich afspeelt in hetzelfde universum als de originele films, zullen fans ongetwijfeld enthousiast zijn om te zien hoe het verhaal zich verder ontwikkelt en wat voor nieuwe personages en plotwendingen er in de serie zullen voorkomen.