"American Born Chinese" brengt Chinese mythologie tot leven in een actievolle coming-of-age serie op Disney+

TV en Series
dinsdag, 14 maart 2023 om 17:22
zxpndifhzf2wkvbxoxz3k3wvpyc
Disney+ komt op 24 mei met een nieuwe coming-of-age fantasy serie, ‘American Born Chinese’. De serie volgt Jin Wang, een middelbare scholier die verstrikt raakt in een strijd tussen Chinese mythologische goden nadat hij op de eerste schooldag een nieuwe buitenlandse student ontmoet.
Guanyin, gespeeld door Michelle Yeoh, en introduceert nieuwe personages Freddy Wong, gespeeld door Ke Huy Quan, en Shiji Niangniang, gespeeld door Stephanie Hsu. Yeoh, Quan en Hsu zijn allemaal gevierde acteurs, waarbij Yeoh en Quan onlangs hun eerste Academy Awards hebben gewonnen voor hun rollen in Everything Everywhere All at Once, en Hsu een nominatie heeft ontvangen voor Beste Vrouwelijke Bijrol.
Fans van actievolle coming-of-age drama's zullen reikhalzend uitkijken naar de release van ‘American Born Chinese’. De serie belooft een spannende reis te worden vol met avontuur, fantasie en humor, die de kijkers meeneemt in een wereld van Chinese mythologie en cultuur. De trailer toont al veelbelovende actiescènes die zorgen voor een indrukwekkend spektakel. Het verhaal belooft ook een boodschap van inclusiviteit en acceptatie te bevatten, aangezien het thema van de serie draait om de strijd tegen vooroordelen en discriminatie.
Kortom, met de indrukwekkende cast lijkt ‘American Born Chinese’ een serie te worden die het kijken zeker waard is. De serie is vanaf 24 mei te zien via Disney+