Playstation Showcase Hint naar Remake van Tijdloze PS-klassieker en trakteert op Exclusieve beelden van "Marvel's Spider-man 2"

Games
woensdag, 24 mei 2023 om 22:42
metal
De langverwachte PlayStation Showcase zit er op en het is tijd om de balans op te maken. Over het algemeen was de showcase helaas teleurstellend, maar gelukkig waren er een aantal hoogtepunten waar we enorm blij van werden.
Een van die hoogtepunten voor ons was zonder twijfel "Sword of the Sea". De makers van de unieke en legendarische PS3-titel "Journey" en het onderwateravontuur "Abzû" trakteren ons opnieuw op een adembenemende ervaring. In deze game, die doet denken aan "Journey", verken je de prachtige wereld terwijl je al surfend op een zwaard door de omgeving beweegt. We kunnen nu al niet wachten om ons onder te dompelen in deze unieke spelervaring.
Een andere lichtpuntje was "Alan Wake II". De nieuwe gameplaybeelden zagen er spectaculair goed uit en beloven veel goeds voor dit vervolg in de Alan Wake-serie. Op basis van de beelden lijkt het erop dat dit de originele game zal overtreffen en fans van het eerste uur zullen ongetwijfeld in hun nopjes zijn met deze aankondiging.
Het hoogtepunt waar iedereen op zat te wachten werd tot het laatst bewaard: "Marvel's Spider-Man 2". De showcase liet gameplaybeelden zien van deze langverwachte game, waaruit duidelijk werd dat ook Miles Morales een prominente rol zal spelen. Fans van de eerste Spider-Man game en het daaropvolgende "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" kunnen hun hart ophalen aan de gedachte dat ze beide iconische personages kunnen besturen in dit nieuwe avontuur.
Hoewel de PlayStation Showcase in zijn geheel niet voldeed aan alle verwachtingen, waren deze drie titels zeker lichtpuntjes. Het lijkt erop dat er nog veel moois in het verschiet ligt voor PlayStation-fans, al was dat tijdens deze showcase niet echt te merken. De bekendmaking van de Metal Gear Solid remake: "Metal Gear Solid Delta: Snake Eater" liet helaas ook nog weinig los, een release lijkt dan ook nog ver weg. Maar, hij komt er aan!
Kijk hieronder de volledige stream van de Playstation Showcase terug:
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!