Bekijk hier vanaf 22:00 de Playstation Showcase 2023: "Marvel's Spider-Man 2" aankondiging zeer waarschijnlijk

Games
woensdag, 24 mei 2023 om 17:17
sc8kwg scaled
Vanavond staat er een spannende avond op het programma. Sony gaat ons namelijk zeer waarschijnlijk blij maken tijdens de langverwachte PlayStation Showcase waarin ze nieuwe titels en updates zullen gaan onthullen. De presentatie, die naar verwachting ruim een uur zal duren, belooft een mix te worden van opwindende PlayStation 5-games, en aankondigingen met betrekking tot de langverwachte PlayStation VR 2.
Hoewel Sony nog geen specifieke details heeft vrijgegeven over welke games er precies zullen worden getoond, gonst het op dit moment van de speculaties onder fans. Er wordt druk gespeculeerd over de inhoud van de showcase en gamers wereldwijd kunnen nauwelijks wachten om te zien welke verrassingen Sony voor hen in petto heeft.
Een van de meest verwachte aankondigingen tijdens de showcase is de onthulling van Marvel's Spider-Man 2. Na het enorme succes van het eerste deel, kijken fans reikhalzend uit naar het vervolg van deze geliefde superheldengame. De hoop is hooggespannen dat Sony ons vanavond een voorproefje zal geven van het nieuwe avontuur van onze favoriete webslingeraar.
sc8mga
Still 'Marvel's Spider-Man (2018)' via IGDB
Naughty Dog, de befaamde ontwikkelaar van de veelgeprezen The Last of Us-serie, heeft ook gamers in de ban met hun aankondiging van een multiplayerproject gebaseerd op de immens populaire franchise. Fans hopen dat Naughty Dog vanavond meer details zal onthullen over dit langverwachte multiplayeravontuur in het post-apocalyptische universum van The Last of Us.
De PlayStation Showcase begint vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd en is hieronder live te volgen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!