R-Rated Actiethriller "Sheroes" met volledig vrouwelijke cast toont eerste beelden - Bekijk nu de Trailer!

Films
woensdag, 24 mei 2023 om 14:32
sheroes publicity pic e1647360509498
Paramount heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de actiethriller "Sheroes", ter voorbereiding op de aankomende release. De cast bestaat volledig uit vrouwen, zoals de titel van de film waarschijnlijk al doet vermoedden.
In Sheroes schitteren Isabelle Fuhrman (Orphan: First Kill), Sasha Luss (Anna), Wallis Day (Batwoman) en Skai Jackson (Bunk'd). Wanneer vier dikke vriendinnen naar Thailand reizen voor een avontuur, belanden ze al snel in de problemen wanneer één van hen wordt ontvoerd door een beruchte drugsbaas. Terwijl ze vechten om te overleven en elkaar te beschermen, zullen ze hun unieke vaardigheden moeten inzetten in een zenuwslopende strijd om te overleven.
Sheroes is geschreven en geregisseerd door Jordan Gertner, producent van Spring Breakers, in zijn regiedebuut. De hoofdrollen worden vertolkt door Sasha Luss, Wallis Day en Isabelle Fuhrman, met bijrollen voor Jack Kesy en Skai Jackson. De distributeur van deze actiethriller is Paramount Global Content Distribution Group, met muziek van Hendric Buenck en Skid Robot. De film heeft een speelduur van 91 minuten en is geschikt voor kijkers van 17 jaar en ouder (R-rated).
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!