Niets is wat het lijkt in de nieuwe spannende Bioscoopfilm: "Susie Searches" - Bekijk nu de trailer!

Films
donderdag, 25 mei 2023 om 9:55
ynbctwltabt60zivcqhhu6xb02x
Vertical Entertainment heeft de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende mysterieuze bioscoopfilm "Susie Searches". De film draait om Kiersey Clemons, die de rol speelt van een true-crime podcaster die populair wordt nadat ze een lokale vermissingszaak oplost. De trailer laat zien dat niet alles is wat het lijkt te zijn met betrekking tot Susie. In een verrassende wending zou ze iets te maken kunnen hebben met de ontvoering van de populaire student Jesse.
Hoe ver kan een podcaster gaan om haar publiek te bereiken? Susie (Clemons), een onhandige studente met een mislukte true-crime podcast, grijpt de kans om haar populariteit op de campus en online te vergroten door de mysterieuze verdwijning van Jesse (Wolff), een geliefde student, op te lossen. Terwijl haar ster stijgt, nemen de gebeurtenissen een duistere wending als Susie de waarheid ontdekt."
Susie Searches is geregisseerd door Sophie Kargman, naar een scenario geschreven door William Day Frank, gebaseerd op een verhaal van Kargman. Susie Searches heeft in de hoofdrollen Kiersey Clemons, Alex Wolff, Jim Gaffigann, Ken Marino, Rachel Sennott en Isaac Powell en wordt geproduceerd door Adam Mirels, Robbie Mirels en Nicola Smith. Susie Searches is eind juli te zien in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!