Hasbro en Marvel slaan de handen ineen voor unieke "Magic: The Gathering"-set

Games
dinsdag, 24 oktober 2023 om 8:49
vlcsnap 2023 10 24 09h41m35s688
In een opwindende aankondiging heeft Hasbro een uitbreiding van zijn langdurige relatie met Marvel onthuld. Samen zullen Hasbro en Marvel verzamelbare producten en 'tentpole sets' ontwikkelen voor het bestverkopende ruilkaartspel, Magic: The Gathering. De allereerste Magic-set gebaseerd op de geliefde personages en epische verhalen uit het Marvel-universum zal wereldwijd worden gelanceerd in 2025.
Hasbro zal blijven zoeken naar nieuwe manieren waarop consumenten hun liefde voor Marvel kunnen uiten via de Universes Beyond crossover-producten van Magic: The Gathering. "We zijn enorm trots om samen te werken met Marvel om zijn iconische personages op nieuwe manieren naar fans over de hele wereld te brengen," zei Cynthia Williams, President van Wizards of the Coast en Hasbro Digital Gaming.
vlcsnap 2023 10 24 09h41m48s750 1140x570
Still 'Magic: The Gathering' via Hasbro
"Ruilmunten en kaarten maken al geruime tijd deel uit van het DNA van Marvel, dus deze samenwerking tilt die ervaring naar een geheel nieuw niveau," aldus Dan Buckley, President van Marvel Comics en Franchise. "Met de diepgang die onze verhalen en personages bieden, kunnen fans niet wachten om te zien hoe het Marvel Universum naadloos vertaald wordt naar gameplay in deze Magic: The Gathering-producten en sets voor de komende jaren."
Deze samenwerking met Marvel bouwt voort op de inclusie van andere populaire merken die zich aansluiten bij de groeiende lijst van Universes Beyond crossover-producten voor Magic: The Gathering. Dit opent een opwindend nieuw tijdperk voor zowel Marvel-fans als Magic: The Gathering-spelers. Binnenkort krijgen ze de kans om te spelen met en te verzamelen van enkele van de meest geliefde personages en verhalen uit de Marvel-stal.
De verwachting is hooggespannen over hoe deze magische samenwerking zich zal ontvouwen en nieuwe dimensies zal toevoegen aan het toch al rijke universum van MTG. Voor Marvel-fans en kaartspelenthousiastelingen is het een epische reis die begint in 2025 en daarna, wanneer de betovering van Marvel Magic: The Gathering binnendringt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!