Releasedatum van Prime Video-serie "Fallout" bekend gemaakt

TV en Series
dinsdag, 24 oktober 2023 om 8:28
fallout4 e3 cityvista 1434323956
Prime Video heeft de releasedatum van de Fallout TV-serie aangekondigd. Op 12 april 2024 zal de langverwachte serie, gebaseerd op de geliefde videogame, eindelijk het licht zien. In de aankondiging toont de iconische Vault Boy de releasedatum op het toetsenbord en geeft de kijkers een bevestigende duim omhoog. Fans kunnen binnenkort een uitgebreide trailer verwachten om hun appetijt voor deze epische reis door het Wasteland te stillen.
Eerder dit jaar werd de serie aangekondigd, en daarbij gaf Prime Video een subtiele hint dat het verhaal zich zal ontvouwen in de post-apocalyptische setting van Los Angeles. Een teaservideo werd speciaal vertoond aan de gelukkige deelnemers van Gamescom 2023, waarbij echter het grote publiek nog even geduld moet hebben voordat ze een glimp van deze veelbelovende serie kunnen opvangen.
fallout4 e3 salesman 1434324002 1140x570
Still 'Fallout 4' via Bethesda
Volgens eerdere berichtgeving wordt een uitgestrekte en stoffige woestijn getoond waar de Brotherhood of Steel te zien zijn. Kernexplosies beginnen af te gaan, en een vrouw wordt getoond die haar ogen beschermt tegen de verblindende zon. Vervolgens is er een opname van een andere figuur die vermoedelijk wordt gespeeld door Walton Goggins, die opvallend veel lijkt op John Hancock uit Fallout 4.
Creatief directeur van Bethesda Todd Howard heeft eerder verklaard dat de serie losstaat van de games. De originele Fallout-serie speelt zich af in een dystopische toekomst na een nucleaire oorlog. De setting is desolaat en retro-futuristisch, waarbij de speler probeert hun vault te redden door de Woestenij te verkennen.
Er is nog niet veel bekend over het exacte verhaal van de Fallout-serie van Amazon, maar het is in iedergeval duidelijk dat het team erachter diep geeft om het bronmateriaal en hopelijk de Fallout-setting op de juiste manier tot leven zal brengen. Fallout wordt op 12 april 2024 uitgebracht via Prime Video.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!