Win gratis bioscoopkaartjes voor dé horrorsensatie van dit moment: "Saw X"

Films
dinsdag, 24 oktober 2023 om 8:54
4issezpjyesbra6fu0lyccbreio
De nieuwe Saw-film heeft het filmpubliek in zijn greep en critici zijn unaniem enthousiast over het nieuwste hoofdstuk in de franchise. Als fervente fans van de franchise werden ook wij gegrepen door de diepgaande karakterontwikkeling van de beruchte "jigsaw"-moordenaar, John Kramer in de nieuwe "Saw"-film. Met de belofte van een intrigerend nieuw verhaal, is er alle reden om deze film in de bioscoop te gaan bekijken en wij mogen 2x 2 gratis kaartjes weggeven voor deze bloedstollende film!
In "Saw X" volgen we John Kramer, gespeeld door Tobin Bell. De film werpt een nieuw licht op de franchise ten opzichte van wat we gewend zijn. Dit nieuwste deel speelt zich af tussen de gebeurtenissen van de eerste en tweede Saw-films en belooft een persoonlijk verhaal te onthullen over de "Jigsaw"-moordenaar. In tegenstelling tot andere Saw-films, waarbij vooral de slachtoffers centraal stonden, leren we nu meer over John Kramer en zijn persoonlijke worstelingen met zijn ziekte.
saw x trl1 4k f sdr rec709 g24 20230719 00087627 1140x570
Still 'Saw X' via Lionsgate
Kramer heeft al zijn hoop gevestigd op een behandeling in Mexico, maar al snel wordt duidelijk dat de hele zaak een grote oplichtingspraktijk blijkt te zijn, en hij is uiteindelijk nooit behandeld voor zijn kanker. Dit leidt ertoe dat alle verantwoordelijken een voor een ten prooi vallen aan zijn kenmerkende en gruwelijke beproevingen.

Win gratis bioscoopkaartjes voor "Saw X"

Om mee te doen, hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en antwoord te geven op de volgende vraag: In de "Saw"-films, wat is de naam van de pop die John Kramer gebruikte om te communiceren met zijn proefpersonen?
Weet jij het juiste antwoord? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft, want we zullen de gelukkige winnaars via dat opgegeven e-mailadres op de hoogte stellen! De kaartjes worden aangeboden door Independent Films.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!