Geef leiding aan je eigen magische leger en word de ultieme strategische meester in "GrimGrimoire OnceMore"

Games
dinsdag, 04 april 2023 om 14:00
ggom new system grand magic
GrimGrimoire OnceMore is een Real-Time Strategy-game van Vanillaware, waarin het hoofdpersonage Lillet Blan aankomt bij Silver Star Tower om magie te gaan studeren. Het spel heeft een fascinerende verhaalopzet, waarin Lillet vastzit in een timeloop en dezelfde vijf dagen keer op keer moet herbeleven om te voorkomen dat een opgesloten Archmage een artefact van onvoorstelbare kracht terugkrijgt.
Elke loop biedt meer informatie over de wereld en de personages, waardoor de reis de moeite waard blijft. De kern van het gameplayloop draait om het leren van de sterke en zwakke punten van verschillende magiescholen en het effectief gebruiken ervan, terwijl je ook resources beheert en strategisch kleine legers creëert. De game heeft enkele coole features zoals de Skill Tree, Grand Magic en de mogelijkheid om de tijd te versnellen tijdens gevechten, waardoor het spel relatief snel verloopt.
ggom cutscene 1 1140x570
GrimGrimoire OnceMore, Nis America
De game is zeker de moeite waard om te spelen al zal het de casual gamer niet echt aanspreken. Het is namelijk ook best even wennen om het beetje door te krijgen hoe alles werkt. De game is waarschijnlijk ook fijner te spelen op PC met muis en keyboard in plaats van op een console.
Het verhaal van GrimGrimoire OnceMore is zeer intrigerend en houdt de speler geboeid tot het einde. De timeloop geeft het spel een unieke wending, en elke keer dat de speler dezelfde vijf dagen herbeleeft, wordt meer onthuld over het mysterie van het artefact. Het verhaal is goed geschreven en de personages zijn interessant, hoewel sommige van hen meer diepgang zouden kunnen gebruiken. De voice-over is van hoge kwaliteit en draagt bij aan de immersie van het spel.