David Harbour schittert in Nieuwe "Alone in the Dark" Horrorgame van THQ Nordic: Prologue nu Gratis te spelen!

Games
vrijdag, 26 mei 2023 om 15:29
derceto outside 1
Alone in the Dark keert binnenkort terug en biedt spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen twee protagonisten: Emily Hartwood en Edward Carnby. Om deze twee iconische personages tot leven te brengen, hebben de ontwikkelaars samengewerkt met bekende acteurs Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) en David Harbour (Stranger Things, Black Widow), die hun stemmen, uiterlijk en formidabele acteervaardigheden aan de hoofdpersonages zullen verlenen. Afhankelijk van wie je speelt, krijg je een andere kijk op hetzelfde verhaal.
Verken Derceto Manor in deze herinterpretatie van Alone in the Dark, een ode aan de cultklassieke horrorgame uit de jaren 90. Gevestigd in het gotische Amerikaanse zuiden, biedt Alone in the Dark een noir-setting met klassieke Lovecraftiaanse horror-elementen, waar het vertrouwde en het surrealistische samen komen.
otherworld neworleans cemcreture edward 1140x570
Still 'Alone in the Dark' via THQ Nordic
Ervaar deze nachtmerrie vanuit het perspectief van zowel Emily Hartwood als Edward Carnby en onthul de duistere geheimen van een gotisch landhuis. Laat je onderdompelen in een diepgaand psychologisch verhaal dat alle grenzen van verbeelding overstijgt (geschreven door Mikael Hedberg, cult horror-schrijver van SOMA en Amnesia).
De game is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor PC, Xbox Series S/X en PlayStation5. De digitale voorverkoop is vandaag begonnen en daarnaast kunnen fans ook alvast gratis aan de slag met de prologue.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!