Productiebedrijf achter M3GAN en The Black Phone brengt angstaanjagende Horrorgame tot leven in Bloedstollende Bioscoopfilm - Bekijk nu de Trailer!

Films
vrijdag, 26 mei 2023 om 14:49
5769 d020 00100r scaled
Five Nights at Freddy's, de veelgeprezen horrorgame, maakt zijn angstaanjagende opwachting op het witte doek. Blumhouse, het bekende productiebedrijf achter succesvolle horrorfilms zoals M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man, brengt deze geliefde game tot leven in een bloedstollende film.
De film vertelt het verhaal van een bewaker met persoonlijke problemen die een nieuwe baan aanneemt bij Freddy Fazbear's Pizza. Maar al snel ontdekt hij dat het overleven van de nachtdienst bij Freddy's geen eenvoudige taak is. Wat begint als een onschuldige opdracht, verandert al snel in een angstaanjagend avontuur dat de bewaker tot het uiterste drijft.
5769 d031 00280r copy 1140x570
Still ´Five Nights At Freddy´s´ via Universal Pictures
Een van de meest opvallende aspecten van Five Nights at Freddy's zijn de angstaanjagende animatronic-personages die het spel tot leven brengen. Voor de film zijn deze iconische personages tot leven gebracht door het befaamde Jim Henson's Creature Shop, bekend om hun creaties in films zoals The Dark Crystal en Labyrinth.
De cast van de film bevat enkele bekende namen, waaronder Josh Hutcherson (bekend van Ultraman en The Hunger Games-franchise) en Elizabeth Lail (bekend van You en Mack & Rita). Ook Piper Rubio (Holly & Ivy, Unstable) en Kat Conner Sterling (We Have a Ghost, 9-1-1). De regie van de film is in handen van Emma Tammi, die eerder indruk maakte met films zoals The Wind en Blood Moon. Het script is geschreven door Scott Cawthon, Emma Tammi en Seth Cuddeback, waardoor fans van de game kunnen rekenen op een meeslepend verhaal dat trouw blijft aan de bronmateriaal.
Fans van de game kunnen zich nu al verheugen op een huiveringwekkende filmervaring. Met een getalenteerde cast, een ervaren regisseur en de bekende angstaanjagende personages belooft Five Nights at Freddy's een film te worden die je op het puntje van je stoel zal houden. Five Nights at Freddy's draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!