The Nerd Shepherd

Amerikaanse horrorsensatie “From” nu eindelijk te zien in Nederland

From

Begin deze maand is de zender FOX omgedoopt tot Star Channel. Hoewel er, los van de uitstraling, beloofd is dat de verandering weinig wijzigingen met zich meebrengt wat betreft de content die het kanaal aanbiedt, worden er zelfs een aantal nieuwe titels toegevoegd! Nieuwe seizoenen van onder andere “Hudson & Rex,” “Below Deck,” en “Chucky” zijn te zien op de ‘nieuwe’ tv-zender, evenals de niet eerder in Nederland vertoonde horrorserie “From,” over een geheimzinnig dorp in Amerika waar je niet meer uit weg kunt als je er eenmaal bent.

Vanaf vanavond zijn de eerste twee afleveringen van “From” eindelijk in Nederland te zien via het vernieuwde Star Channel. Om 21.00 uur kun je gaan genieten van deze serie, en mocht je het deze avond gemist hebben, niet getreurd, de eerste twee afleveringen worden om 22.00 uur de volgende dag herhaald.

LEES OOK | Populaire horrorserie “FROM” vernieuwd voor een derde seizoen na massale smeekbeden van fans

From
Still 'From' via TMDB

In “From” volgen we het verhaal van Jim en Tabitha Matthews, een gezin dat worstelt met een persoonlijke tragedie. Tijdens een roadtrip strandt het gezin met hun camper in een mysterieus stadje ergens in Midden-Amerika. Wat begint als een ongelukkige omweg, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze ontdekken dat het stadje een duister geheim bewaart. Vastgekluisterd aan de onheilspellende gemeenschap en omringd door angstaanjagende wezens die uit het duistere bos tevoorschijn komen zodra de zon ondergaat, moeten ze vechten voor hun leven.

Een belangrijke bevestiging van de kwaliteit van “From” kwam van horrorgrootmeester Stephen King zelf. De bestsellerauteur stond erom bekend zelden zijn lof uit te spreken over nieuwe horrorproducties, maar “From” kon niet aan zijn aandacht ontsnappen. Via ‘X’ gaf King de serie een dikke pluim, waardoor de hoge verwachtingen rond de nieuwe serie nog verder werden opgevoerd.

“From” heeft bewezen dat het horrorgenre springlevend is en een breed publiek kan aanspreken met zijn beklemmende verhaallijnen en onvoorspelbare wendingen. De serie is een absolute must-see voor liefhebbers van spanning en het belooft nog veel meer nachten vol angst en mysterie te brengen. Voor diegenen die houden van verhalen die hen tot in hun diepste ziel raken, is “From” een onmisbare toevoeging aan hun kijklijst.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen