Tommy Lee Jones en Jenna Ortega schitteren in nieuwe trailer van "Finestkind"

Films
vrijdag, 27 oktober 2023 om 10:31
6alxvuhzv5zbqrez05ohpjpzv19 scaled
De nieuwe thriller "Finestkind" heeft de aandacht van filmliefhebbers weten te trekken, en dit is geenszins verrassend gezien de indrukwekkende cast die bestaat uit niemand minder dan de gevierde acteur Tommy Lee Jones en de rijzende ster Jenna Ortega. De eerste beelden uit de film zijn veelbelovend en suggereren dat het talent van onder andere Ortega en Jones een vermakelijke en meeslepende ervaring voor het publiek zal opleveren.
Het verhaal draait om een familie die verzeilt raken in lucratief plan dat compleet uit de hand loopt. Ray Eldridge, vertolkt door Tommy Lee Jones, vertrouwt zijn zonen Tom en Charlie, gespeeld door Ben Foster en Toby Wallace, toe om de familieboot de zee op te sturen voor een grote vangst. Echter, de zaken nemen een dramatische wending wanneer de kustwacht het schip in beslag neemt vanwege illegale toegang tot Canadese wateren.
d53mx7htk9urulwxg9i6gdpoexz 1140x570
Still 'Finestkind' via TMDB
De torenhoge boete laat de broers met een schuldgevoel achter. Ze komen in contact met Mabel, gespeeld door Jenna Ortega, die bereid is om de familie uit de brand te helpen. Een gevaarlijke Bostonse bende, wil hen betrekken in de drugshandel, wat nog meer risico's en gevaar met zich mee brengt.
"Finestkind" belooft een meeslepende en spannende ervaring te worden, met een cast van uitzonderlijk talent en een intrigerend verhaal is de film de moeite waard om in de gaten te houden. Het is duidelijk dat deze film de lat hoog legt.
De Amerikaanse release staat gepland op 15 december, helaas is het nog niet duidelijk wanneer en waar de film in Nederland te zien zal zijn. Wij raden filmliefhebbers ten zeerste aan om onze website en sociale media nauwlettend in de gaten te houden voor eventuele aankondigingen betreffende de Nederlandse releasedatum.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!