Win gratis bioscoopkaartjes voor "Five Nights at Freddy's"!

Films
vrijdag, 27 oktober 2023 om 11:35
5769 d030 00226 r copy1 scaled
Gameverfilmingen zijn momenteel erg populair. De ene na de andere gamefranchise lijkt met succes verfilmd te worden, zelfs indie-games krijgen een plek in de bioscoop, met "Five Nights at Freddy's" als het meest recente voorbeeld. Deze populaire game-franchise leent zich uitstekend voor een filmadaptatie, en als echte nerd mag je deze film absoluut niet missen. Daarom geven we maar liefst 3 sets van 2 gratis bioscoopkaartjes weg voor deze film!
In de film volgen we een jonge bewaker die start met een nieuwe baan bij Freddy Fazbear’s Pizza, een plek met een nogal duistere reputatie. Tijdens zijn eerste nachtdienst ontdekt hij dat het bewaken bij Freddy’s allesbehalve makkelijk is. De film biedt ons een griezelige blik in de wereld van Freddy’s Pizza, met schrikwekkende momenten en angstaanjagende animatronics. Het lijkt trouw te blijven aan de essentie van de game: voortdurende dreiging en de onmogelijkheid om aan de nachtmerrie te ontsnappen.
5769 d020 00100r 1140x570
Still ´Five Nights At Freddy´s´ via Universal Pictures

Win gratis bioscoopkaartjes voor "Five Night's at Freddy's"

Om mee te doen, hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de naam van de hoofdpersoon gespeeld door Josh Hutcherson in de "Five Nights at Freddy's"-film?
Weet jij het juiste antwoord? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft, want we zullen de gelukkige winnaars via dat opgegeven e-mailadres op de hoogte stellen! De kaartjes worden aangeboden door Universal Pictures Nederland.